This listing is closed.
Alecto SA30 Rookmelder Set van 3 stuks
Artikelnummer 8631
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €41.75
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 4:12:23 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:20:51 AM
Aanbieder: w1007 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1093.19024.1868 Alecto, Alle oproepen, vaste lijn en mobiel, op 1 telefoon. Uitbreiding voor S9A/34. Maak een koppeling met maximaal twee mobiele telefoons Geniet van het gemak van MobileLink. Bellen en gebeld worden, zowel via de vaste lijn als mobiel, met 1 telefoon die moeiteloos in uw zak past. Download in een oogwenk de contactpersonen uit het telefoonboek van uw mobiele telefoon, zodat u minder hoeft te typen en meer kunt bellen. MobileLink, voor ultiem gebruiksgemak Download contactpersonen vanaf uw mobiele telefoon, computer of Google Heldere mobiele oproepen, zelfs in gebieden met slechte ontvangst Alle oproepen - mobiel en vaste lijn - op één telefoon Sla tot 2000 contactpersonen op met tot 3 nummers per contactpersoon Zien, voelen Stevige vormgeving met metaal en materialen van hoge kwaliteit TFT-scherm van 5,1 cm (2 ) met hoge resolutie Horen, ervaren Kraakheldere geluidskwaliteit met HQ-Sound en MySound Pro Bluetooth-headset is geschikt voor handsfree gebruik Zet uw favoriete nummers om in ringtones Zet bellers op de zwarte lijst en schakel de beltonen voor specifieke tijden uit voor privacy Milieuvriendelijk Activeer Eco-/Eco+-modus om straling met 60 /95 te verminderen, Direct leverbaar, 2 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!