This listing is closed.
Alecto DOS-152+ Uitbreidingscamera voor het DOS-150+ Observa
Artikelnummer 8603
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €48.70
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 4:10:49 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:20:51 AM
Aanbieder: w1007 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1093.14277.1382 Alecto, Van buiten én binnen een prachtige camera De Panasonic DMC-SZ9 is misschien klein en slank, maar heeft een aanzienlijk krachtigere zoom dan zijn formaat doet vermoeden. Naast de 10x optische zoom LEICA DC-lens beschikt de camera over een 20x digitale Intelligent Zoom. Onderwerpen die zich veraf bevinden kunnen visueel dichterbij worden gebracht, terwijl de beeldkwaliteit behouden blijft dankzij de toegepaste Intelligent Resolution-technologie. Met 16,1 megapixels is de MOS-sensor groter dan de 14,1 megapixels van zijn voorganger. De signaaloutput is hierdoor supersnel en beelden worden in zeer hoge gevoeligheid vastgelegd, wat zorgt voor een fantastisch resultaat. De MOS-sensor heeft een uitstekende signaal-ruisverhouding en de Venus Engine beschikt over het Intelligent Noise Reduction-systeem, dat de ruisonderdrukking in bepaalde delen prioriteert. Zowel foto s als video s zijn hierdoor uitzonderlijk helder, of ze nu bij een hoge of lage gevoeligheid worden vastgelegd. Bovendien is de uitstekende kwaliteit van de foto s en video s goed te zien op het 3,0 inch grote LCD-scherm. Met behulp van de ultrasnelle signaaloutputtechnologie kan de SZ9 opnames maken bij 10 fps en een volledige resolutie van 16,1 megapixels en bij 5 fps met continue autofocus (AF). Daarnaast maakt deze technologie vloeiende videobeelden in Full HD mogelijk. De framesnelheid, AF-instelling en de opnameresolutie kunnen gemakkelijk worden gekozen op basis van de snelheid waarmee het onderwerp beweegt. De SZ9 beschikt over een Light Speed AF van ongeveer 0,1 seconden, waardoor zelfs de meest spontane momenten als foto of video kunnen worden vastgelegd. Zodra een foto of video-opname is gemaakt, kan deze onmiddellijk worden overgezet, gedeeld en geback-upt. Men hoeft alleen de Wi-Fi-knop op de camera te selecteren en verbinding te maken met een apparaat met internetfunctionaliteit om beelden online met vrienden te delen, draadloos verbinding te maken met een TV om beelden op een groot scherm te bekijken, foto s draadloos af te drukken of alle foto s op te slaan in de cloud van de LUMIX Club. Foto s kunnen ook voorzien worden van een GPS-locatie, om precies aan te geven waar ze werden gemaakt. De SZ9 beschikt over 14 creatieve effecten, zoals Soft Focus, Toy Effect en Retro. Creativiteit komt zo binnen handbereik. Bovendien beschikt dit model over een Panorama-modus en Beauty Retouch, waarmee de gebruiker beelden onmiddellijk kan aanpassen en wijzigen. Stijlvolle compacte camera met LEICA DC lens 10 x optische zoom en 20 x intelligent zoom 16.1-megapixel High Sensitivity MOS sensor voor haarscherpe foto’s Full HD video opnames in AVCHD / MP4 Wifi connectie met smartphone, voor het eenvoudig delen van foto’s, het maken backups en het op afstand bedienen van de camera 14 creatieve filters en zelfs 12 filters mogelijk bij panorama shots Kleur zilver, Direct leverbaar, 2 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!