This listing is closed.
Doro Care Phone Easy HP-615 GSM met Camera Zwart
Artikelnummer 8472
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €147.50
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 3:36:36 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:18:21 AM
Aanbieder: w1006 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1092.16241.1583 Doro, Eenvoudig te gebruiken klaptelefoon met camera Een elegante en duurzame klaptelefoon voor het beantwoorden en beëindigen van oproepen door het toestel eenvoudig open en dicht te klappen. Naast verhoogde randen, een zacht oppervlak en brede, holle toetsen bezit de Doro PhoneEasy® 615 ook een gebruiksvriendelijke camera waarmee u in een handomdraai foto s kunt maken en verzenden. Andere voordelen zijn o.a. een oplaadstandaard, verbeterde audiokwaliteit, Bluetooth®, geheugentoetsen en een sms-toets. Gebruiksvriendelijke camera met flitser Makkelijk leesbare tekst en beeldscherm Extra luid en helder geluid Geschikt voor dragers van een gehoorapparaat, Direct leverbaar, 2 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2019 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!