This listing is closed.
Doro Phone Easy 331PH Vaste Telefoon met Foto Toetsen
Artikelnummer 8380
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €30.61
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 3:33:23 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:18:21 AM
Aanbieder: w1006 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1092.15050.1461 Doro, Eenvoudig te gebruiken universele afstandsbediening De Doro HandleEasy 321RC is speciaal ontworpen voor mensen met een beperkte motoriek of die graag een eenvoudige afstandsbediening willen. U kunt makkelijk van kanaal wisselen of het volume veranderen van o.a. uw TV of radio met de zeven voor te programmeren toetsen. Gemakkelijk in te drukken toetsen Goed van elkaar gescheiden, gemakkelijk in te drukken toetsen maken het gebruik van dit product zo eenvoudig als het hoort te zijn Gemakkelijk te begrijpen Bij Doro zijn we er trots op dat we producten ontwikkelen die gemakkelijk te begrijpen zijn en dat onze functies en menu s altijd intuïtief en eenvoudig zijn Extra grote toetsen Als een gewoon toetsenbord minder comfortabel voor u wordt dan u eigenlijk zou willen, dan is dit product van Doro met zijn extra grote, gemakkelijk in te drukken toetsen precies wat u zoekt Simpel Universeel Ergonomisch 7 programmeerbare toetsen Inclusief batterijen, Direct leverbaar, 2 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2019 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!