This listing is closed.
Newstar BEAMERC100SILVER Beamer Plafondhouder
Artikelnummer 7976
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €101.58
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 3:12:03 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:14:15 AM
Aanbieder: w1005 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1091.12616.1214 Newstar, Met de NewStar BEAMER-C100 monteert u een beamer/projector eenvoudig aan het plafond. De steun is universeel en past op alle beamers/projectoren met een schroefgatenpatroon. Het instellen van een beamer is zeer eenvoudig door de kantel-, draai- en rotatiefunctie van deze steun. Met de BEAMER-C100 kunt u hoogtes tussen 29-81 cm overbruggen. Het draagvermogen van de steun is 15 kg. Door de Quick Release koppeling kan de beamer eenvoudig van de steun afgehaald worden. Hierdoor kan de beamer veilig worden opgeborgen. De steun is tevens geschikt voor montage aan schuine plafonds. In de kolom kunnen kabels netjes worden weggewerkt. De kolom heeft een diameter van 3,6 cm. Dit product wordt geleverd inclusief montagemateriaal. Kleur: Zwart Maximaal gewicht (capaciteit): 15 kg In hoogte verstelbaar: 290 - 870 mm, Direct leverbaar,
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!