This listing is closed.
Hama 115097 12 24V Autolader voor Iphone Wit
Artikelnummer 6446
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €13.92
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2014 1:50:10 PM
Eindigt op: 10/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1002 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1088.3411.2752 Hama, De SanDisk Extreme Pro microSDHC UHS-I geheugenkaart is ideaal voor gebruikers van smartphones en tablets die de capaciteit van hun apparaat willen verhogen. De nieuwe SanDisk telefoon geheugen kaart heeft een leessnelheid tot 95 megabyte per seconde en is daarmee de snelste geheugen kaart die op dit moment in de markt verkrijgbaar is. De nieuwe SanDisk microSDHC Extreme Pro UHS-I (equivalent class 10) geheugenkaart stelt gebruikers van mobiele telefoons, smartphones en tablets in staat om volop gebruik te maken van de applicaties op hun apparaat. Genoeg om forse foto s in burst mode vast te leggen. De nieuwe tablet / telefoon geheugen kaarten bieden een snellere bestandsoverdracht; met een leessnelheid tot 95 megabyte per seconde verplaatst de geheugen kaart bestanden snel van het ene naar het andere apparaat. Dus snellere Apps, games en ook Full HD 3D is geen probleem. De nieuwe SanDisk geheugenkaart is compatibel met elk apparaat met een microSDHC geheugenslot en is ideaal voor mobiele telefoons, smartphones en tablets die compatible zijn met UHS.. Type: Extreme Pro Uitvoering: microSD High Capacity (microSDHC) Geheugencapaciteit: 16 GB Class: Class 10 Max. Dataoverdrachtsnelheid: 95 MB/s UHS: UHS-I, Direct leverbaar, 1 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!