This listing is closed.
Speelgoed - Toetsen Keyboard met 100 Klanken en Ritmes
Artikelnummer 5785
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €98.80
Aantal: 1
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2014 1:14:48 AM
Eindigt op: 10/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1001 (2)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1085.851.401 Uitgebreide Keyboard inclusief meespeelboek + cd. 100 klankkleuren, 100 ritmes en 100 songs. De CTK-1150 biedt ambitieuze beginners de unieke mogelijkheid echt in de wereld van de muziek te duiken. Het duidelijke lcd-display zorgt voor een goed overzicht. De CTK-1150 heeft een uitgekiend leersysteem dat effectieve vingeroefeningen biedt. Met een simpele druk op de knop kun je alleen de rechter- of linkerhand selecteren, kun je passages voor rechts en links apart oefenen in combinatie met de 100 ingebouwde stukken. De controller scoort met zijn eenvoudige bediening die veel lijkt op die van een cd-speler (Stop, Play/Pause, Rewind, Fast Forward). Het design is een echte blikvanger: diepzwart en ultraslank.
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!