This listing is closed.
Tectro Laser SRE103TC Paraffine Kachel 120m3
Artikelnummer 31178
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €249.08
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/4/2013 5:23:54 AM
Eindigt op: 1/2/2014 5:23:54 AM
Aanbieder: w1014 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1100.19526.1918 De Tectro (made by Zibro) Laserkachel SRE 103 TC heeft een geavanceerde, elektronisch gestuurde brander. Voor het opstarten en enkele functionaliteiten is een minimale hoeveelheid stroom nodig. En afvoer of gasaansluiting is niet nodig. Het grote voordeel van de Tectro (made by Zibro) SRE103TC Laserkachel is dat de temperatuur tot op de graad nauwkeurig instelbaar is. Dankzij het zelfdenkende besturingssysteem Fuzzy Logic en de timerfunctie is de ruimte op het gewenste tijdstip op temperatuur.

Volautomatisch berekent de kachel het meest efficiënte verbrandingsniveau. Bij extreme kou wordt de boosterstart automatisch ingeschakeld, zodat de ruimte extra snel op de gewenste temperatuur is. De verbeterde spaarstand houdt nauwkeurig de ingestelde temperatuur bij en stelt het verbrandingsniveau automatisch bij. De brandstof wordt zo optimaal benut.

Verwarmingscapaciteit (m³) 40 - 120.0
Brandstofverbruik max (l/h) 0,313
Tankinhoud (L) 5,4
Actieve vlamdetectie
Omvalbeveiliging
Kinderslot
Temperatuursensor
Regelbare vlamhoogte
Intermitterend brandersysteem
Autonomie
Booster start
Digitale display
Dagtimer
Zelfreinigende brander
Ventilator
Fuzzy logic
Boosterstart
Grote hoogte instelling
Afmetingen b x d x h (mm) 376.0 x 296.0 x 428.0
Gewicht in kg 8.0
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!