This listing is closed.
Boneco Air-O-Swiss S450 Luchtbevochtiger 60m2
Artikelnummer 31141
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €192.03
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/4/2013 5:23:53 AM
Eindigt op: 1/2/2014 5:23:53 AM
Aanbieder: w1014 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1100.18987.1864 Zodra het buiten kouder wordt,verwarmen wij onze huizen, waardoor de luchtvochtigheid daalt. Bij normale huiskamertemperatuur dient de luchtvochtigheid rond de 55% te liggen. Vooral in de winter is de luchtvochtigheid binnenshuis te laag, soms nog geen 30%. Wij, ons meubilair en houten vloeren ondervinden hinder van droogte.

Een te lage luchtvochtigheid kan de volgende klachten opleveren: Koudegevoel bij een normale warmte, uitgedroogde of geïrriteerde slijmvliezen in de neus- en keelholte, prikkelende keel, droge hoest, droge schilferige huid, gebarsten lippen, droge, branderige ogen, irriterende contactlenzen, geïrriteerde luchtwegen, verhoogde kans op infecties, verminderde weerstand, hoofdpijn, vermoeidheid, concentratieproblemen

Een goede relatieve luchtvochtigheid is ook belangrijk voor de gezondheid van uw houten vloeren, meubels en schilderijen. Bij een te lage luchtvochtigheid kan hout krimpen en scheuren. De S450 luchtbevochtiger voorkomt uitdroging en heeft dus meerdere voordelen.

Het water wordt tot 100˚C verhit en daardoor worden alle bacteriën en ziektekiemen gedood. De warme waterdamp van ongeveer 45 ˚C wordt optimaal opgenomen in de lucht. Hierdoor is de Boneco luchtbevochtiger veilig in een huishouden met kinderen en huisdieren. De temperatuur van de ruimte zal ook niet dalen.

Geschikt voor ruimtes tot 60 m²
Werkt maximaal 28 uur
7 liter watertank
Instelbare intensiteit neveluitstoot 3 standen
Instelbare luchtvochtigheid 30% tot 70%
Timer 1-9 uur
Zeer stil 14dB
Geen filters nodig
Reinigingsmelding
Anti-mineralen-viltkussentje tegen kalkaanslag
Geschikt voor aromatherapie
Waterniveau-indicator
Automatische afslag als de tank leeg is
Gewicht 4,5 kg
Afmeting BxHxD 35,5 cm x 24 cm x 33,4 cm


Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!