This listing is closed.
Zibro H509 Luchtbevochtiger 40m3
Artikelnummer 30627
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €109.93
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 1/11/2014 1:36:00 PM
Eindigt op: 7/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1014 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1100.15850.1543 Deze Zibro bevochtiger brengt het vochtgehalte in de woning snel op peil om zo een optimale luchtvochtigheid te creëren. Een ultrasoon element, dat hoogfrequente trillingen produceert, brengt minieme vochtdeeltjes (‘cool mist') in de lucht. Tijdens dit proces komen ook negatieve ionen vrij, die zorgen voor een betere luchtvitaliteit. Het uitneembaar waterreservoir is eenvoudig te vullen. Dit model is uitgerust met een hygrostaat en een timer en heeft een zeer laag energieverbruik. Zibro, alles voor de juiste luchtvochtigheid!

Deze Zibro bevochtiger is extreem stil, heeft een laag energieverbruik en is uitgerust met ‘cool mist'. Het ultrasoon element gebruikt hoogfrequente trillingen om minieme vochtdeeltjes (‘cool mist') in de lucht te brengen. Bijkomend voordeel is dat dit proces negatieve ionen genereert, voor een betere luchtvitaliteit. Deze Zibro bevochtiger heeft daarnaast nog een timer en tiptoetsbediening en wanneer het waterreservoir leeg is schakelt het apparaat zich zelf uit. Het unieke design met blauwe LED verlichting geeft het apparaat een eigentijdse uitstraling. Zibro, alles voor de juiste luchtvochtigheid!

Timer
Middels de timerfunctie schakelt het apparaat automatisch uit binnen een bepaald tijdsbestek

Ultrafijne nevel Middels hoogfrequente trillingen worden minieme vochtdeeltjes in de lucht gebracht. Het ultrasoon element zorgt hiervoor. Hierdoor ontstaat zogenaamde 'cool mist'

Hygrometer De hygrometer meet de luchtvochtigheid in de ruimte

LCD display Middels dit overzichtelijk LCD scherm kunnen eenvoudig de geldende condities en/of instellingen afgelezen worden

Lichtgewicht
Weegt slechts 3,5 kg

Algemeen
Bevochtigingscapaciteit L/24 uur 9
Bevochtigingssysteem Ultrasonic (cool mist)
Energieverbruik in kW 0,045
Voor ruimtes tot m³ (indicatief) 40
Waterreservoir in liter 6,00
Gegenereerde negatieve ionen (cc) 1.000.000
Afmetingen in mm (BxDxH) 190 x 283 x 342
Geluidsniveau in dB <30
Gewicht in kg 3,5
Garantie (jaar) 2

Comfort
Hygrometer
Hygrostaat
Indicator legen/vullen waterreservoir
Instelbare bevochtiging
Timer
Uitneembaar reservoir


Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!