This listing is closed.
LG GS3159PVFV Amerikaanse Koelkast
Artikelnummer 30593
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €1,011.62
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 1/11/2014 1:35:59 PM
Eindigt op: 7/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1014 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1100.15756.1533 Side by side koelkast met Linear Compressor, No Frost,Water- en ijsdispenser en Bioshield
No Frost zorgt ervoor dat de lucht in het vriezergedeelte droog blijft, waardoor er geen vorming van ijs en rijping is.

No Frost
No Frost zorgt ervoor dat de lucht in het vriezergedeelte droog blijft, waardoor er geen vorming van ijs en rijping is. Dit heeft als voordeel dat het ontdooien van uw koelkast door de vorming van ijs niet meer noodzakelijk is.

Langdurige Versheid
Groenten en fruit bevatten de meeste voedingsstoffen wanneer deze vers zijn. Het LG Multi airflow-systeem verspreidt de koude lucht gelijkmatig waardoor de temperatuur overal gelijk is en de producten langer vers blijven.

10 jaar garantie op de lineaire compressor
De Side-by-Side koelkasten met een lineaire compressor hebben slechts 1 frictiepunt ten opzichte van vier frictiepunten bij conventionele compressors, waardoor ze langer meegaan. De machine vereist dus minder onderhoud en heeft een langere levensduur. Dit zorgt voor besparingen op reparatiekosten en levert een langdurig comfort op. LG geeft 10 jaar garantie op deze lineaire compressors.

Crisper
Groente en fruit blijven langer vers door het gebruik van de Moist balance crisper lade. Moist balance crisper is een gepatenteerde techniek die het vochtniveau van uw groenten op peil houdt en daarmee de versheid langer waarborgt.
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!