This listing is closed.
Philips ORD2105B 12 Klok Radio met Docking Station
Artikelnummer 29279
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €98.80
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 1/11/2014 12:40:53 PM
Eindigt op: 7/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1011 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1097.18206.1784 Uw iPod/iPhone gelijktijdig afspelen en opladen
Geniet van uw favoriete MP3-muziek terwijl u uw iPod/iPhone oplaadt! U kunt uw draagbare apparaat rechtstreeks aansluiten op het entertainmentsysteem met dock. Zo kunt u luisteren naar uw favoriete muziek in perfecte geluidskwaliteit. Het dock laadt bovendien uw iPod/iPhone op tijdens het afspelen. U kunt dus van uw muziek genieten zonder u zorgen te maken dat de batterij van uw draagbare speler leegraakt. Als u uw draagbare apparaat in het entertainmentsysteem met dock plaatst, wordt het automatisch opgeladen.

Het Bass Reflex-luidsprekersysteem biedt een diep en krachtig basgeluid
Bass Reflex-luidsprekers zorgen voor een compact luidsprekerboxsysteem met een diepe bas. Het verschil met een conventioneel luidsprekerboxsysteem is dat er een baspijp is toegevoegd die akoestisch op de woofer is afgestemd voor een optimale demping van de lage frequenties. Dit resulteert in een diepere gecontroleerde bas en minder vervorming. De lucht in de baspijp resoneert en gaat vibreren als een conventionele woofer. Samen met de reactie van de woofer vergroot het systeem de lage-frequentiegeluiden in het algemeen en levert zo een hele nieuwe dimensie van diepe bas op.

Plaats elke iPod/iPhone, zelfs in zijn hoesje
Dit slim ontworpen dockingstation met veermechanisme is geschikt voor alle modellen iPods en iPhones, zonder speciale adapters. U hoeft zelfs niet eerst het hoesje te verwijderen; plaats uw iPod of iPhone direct op het station. Nu kunt u pas echt zorgeloos van uw muziek genieten.

Automatische kloksynchronisatie met iPod/iPhone bij plaatsing op het basisstation
Plaats uw iPod of iPhone in het basisstation en de klok op uw draagbare apparaat wordt binnen een paar seconden automatisch gesynchroniseerd. Dankzij deze handige functie hoeft u de tijd niet handmatig in te stellen.

Audio-ingang voor het afspelen van draagbare muziekapparaten
Met één verbinding geniet u van al uw muziek van draagbare apparaten en computers. Sluit gewoon uw apparaat aan op de AUDIO-INGANG (3,5 mm) op uw Philips-luidsprekers. Gebruik op uw computers de aansluiting voor hoofdtelefoons. Nadat de verbinding is gemaakt, kunt u direct genieten van uw hele muziekverzameling via deze fantastische luidsprekers. Philips levert gewoon beter geluid.

Tweevoudig alarm om u en uw partner op verschillende tijden te wekken
Het Philips-audiosysteem wordt geleverd met twee alarmtijden. Stel één wektijd in voor uzelf en de andere voor uw partner.

Sleeptimer zodat u gemakkelijk in slaap valt met uw favoriete muziek
Sleeptimer biedt u de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe lang u naar uw favoriete muziek of radiozender wilt luisteren voordat u gaat slapen. U kiest een tijdslimiet (maximaal 1 uur) en een CD of radiozender waar u naar wilt luisteren voordat u in slaap valt. Deze muziek wordt gedurende de ingestelde tijd afgespeeld. Vervolgens gaat het apparaat over op een stroombesparende, stille stand-bymodus. Met Sleeptimer valt u in slaap met uw favoriete CD of radio-DJ op de achtergrond, zonder dat u schaapjes hoeft te tellen of u zorgen hoeft te maken over onnodig stroomverbruik.

Moderne herinterpretatie van het markante Philetta-ontwerp
Deze op de Original-radio uit 1955 geïnspireerde originele radio heeft nog steeds de markante elementen van de legendarische Philips-radio uit 1955, ook wel bekend als de Philetta "254". In die tijd verblufte deze compacte radio zijn publiek met een eenvoudig ontwerp, groots geluid en kristalheldere ontvangst. Het radio-erfgoed van Philips gaat terug tot 1927. Over de jaren zijn veel modellen uitgegroeid tot vermaarde radio-iconen en collectors' items.

Op een prettige manier wakker worden met Gentle Wake
Begin de dag goed door voorzichtig wakker te worden bij een geleidelijk toenemend alarmvolume. De normale alarmsignalen met een vooraf ingesteld volume zijn of te zacht om u wakker te maken of zo onaangenaam hard dat u wakker schrikt. Kies ervoor om te worden gewekt door uw favoriete muziek of radiozender of door het zoemeralarm. Het alarmvolume van Gentle Wake neemt geleidelijk toe van zeer laag tot redelijk hoog, zodat u langzaam wakker wordt.

FM digitaal afstemmen

Audio output channels: 1.0
Type aansluitplug: 3.5 mm
Bluetooth: Nee
FM-radio: Ja
Ondersteunde frequentiebanden: FM
Beeldscherm: LCD
Klok/Datum display: Ja
Type stroombron: AC
Breedte: 245 mm
Diepte: 133 mm
Hoogte: 122 mm
Gebruikershandleiding: Ja
Kleur van het product: Blauw
Afmetingen (BxDxH): 245 x 133 x 122 mm
Docking-compatibiliteit: iPhone, iPod
Ingebouwde lader: Ja
Wekker: Ja
Volumeregeling: Draaiknop
Slaap-timer: Ja
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!