This listing is closed.
Groenland Professionele Biologische Wasmachinereiniger 0,5l
Artikelnummer 28059
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €2.78
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 1/11/2014 12:33:38 PM
Eindigt op: 7/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1011 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1097.11473.1098 Machine reiniger voor wasautomaat en vaatwassers. Biologisch afbreekbaar. Voor een goede verzorging en een lange levensduur van uw vaat(was)machines.

Groenland Wasmachine reiniger
Het valt nauwelijks te betwisten dat de wasmachine en vaatwasser onmisbaar zijn geworden in ons hedendaagse, hectische huishouden. U moet er niet aan denken ineens zonder te zitten. Groenland heeft een reinigingsproduct ontwikkeld waarmee u uw wasmachine kunt reinigen. Hiermee kunt u de levensduur van uw machine aanzienlijk verlengen.

Zeepluis, geurtjes en slijtage
De meeste was kan perfect gewassen worden op dertig graden. Toch kan dit zogenaamde ‘groene wassen’ een vuile was opleveren. Door de lage temperatuur én het gebruik van minder water lost de zeep soms onvoldoende op. Op deze zeepresten die in uw machine achterblijven, nestelen zich zeepluizen die bij een volgende wasbeurt op het wasgoed terechtkomen. De vlekken die dan ontstaan zijn moeilijk te verwijderen. De combinatie van zeep, vet en vuil kan ongemerkt schade aanrichten aan uw machine en zorgt bovendien voor een onaangename, muffe geur. Zover wilt u het niet laten komen!

Voorkomen is beter dan genezen
Wanneer u uw wasmachine en vaatwasser regelmatig onderhoudt, zal u nauwelijks problemen ondervinden. Echter, de meeste kalkverwijderende producten zijn synthetisch en daarmee niet biologisch afbreekbaar. Groenland Wasmachine- & Vaatwasserreiniger is dat wel en beantwoordt daarmee aan uw milieuvriendelijke onderhoudswens. Dit reinigingsproduct is door specialisten ontwikkeld en uitvoerig getest. De resultaten mogen er zijn! Met Groenland Wasmachine- & Vaatwasserreiniger bent u verzekerd van een frisse, schone machine. Eentje waar u nog lang plezier van zult hebben!

6 Flessen, met een inhoud van 500 ml
Reiniger is geschikt voor zowel vaatwasser als wasmachine
Verwijdert zeep, vet, vuil en muffe geuren
Geen last meer van vetluis op het wasgoed
Biologisch afbreekbaar: beantwoordt daarmee aan de milieuvriendelijke onderhoudswens
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!