This listing is closed.
Eminent E-Domotica EM6552 Schakelaar met Energiemeting
Artikelnummer 27634
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €65.40
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 1/11/2014 12:14:37 PM
Eindigt op: 7/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1007 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1093.14889.1445 Bedien uw apparaten en meet het verbruik ervan met het e-Domotica systeem!

Meet stroomverbuik van gangbare apparaten
Ideaal om verlichting en apparaten mee in- en uit te schakelen
Bespaar geld door het elimineren van sluipverbruik
Uitstekende draadloze verbinding
Onderdeel van de e-Domotica familie
Eenvoudige installatie
5 jaar garantie
Toegankelijke helpdesk
Meertalige gebruikershandleiding

Schakelaar met energiemeting
Zoek uit hoeveel stroom de apparatuur in huis werkelijk verbruikt met de EM6552 e-Domotica Schakelaar met Energiemeting. Simpel het apparaat inpluggen en bekijk de gebruikte wattage op het e-Centre scherm. Zowel de EM6552 als het e-Centre zijn onderdeel van de e-Domotica familie voor huis automatisering.

Apparaten in- en uitschakelen
Geniet van de luxe om lampen en apparaten in- en uit te schakelen met het e-Centre bedieningspaneel, of met een tijdsgestuurde scène of met de knop op de schakelaar. Bovendien is het ook mogelijk om de EM6511 Afstandsbediening of uw smartphone/tabelt te gebruiken om zo relaxend op de bank apparaten of verlichting te schakelen. Bedien de verlichting draadloos en eenvoudig. De status LED van de EM6552 laat zien of de schakelaar in- of uitgeschakeld is.

Houd het energieverbruik in de gaten
Weten hoeveel energie de apparatuur in uw huis gebruikt? Gebruik de EM6552 om uit te zoeken hoeveel Watt en kWh de meest gangbare apparaten in huis gebruiken. Monitor het stroomverbruik op het e-Centre bedieningspaneel. De EM6552 e-Domotica Schakelaar is een geweldige oplossing om energie consumptie te reduceren en geld te besparen. Met één druk op de knop worden alle apparaten uitgeschakeld en wordt tevens sluipverbruik gestopt!

Groot draadloos bereik
De EM6552 e-Domotica Schakelaar is voorzien van draadloze Z-wave technologie. Deze technologie is zeer betrouwbaar en biedt een geweldig draadloos bereik dankzij de versterkerfunctie. Dit betekent dat de schakelaar ook als een versterker kan dienen om zodoende het bereik te vergroten.
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!