This listing is closed.
Eminent E-Domotica EM6511 Afstandsbediening
Artikelnummer 27630
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €73.75
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 1/11/2014 12:14:37 PM
Eindigt op: 7/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1007 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1093.14885.1445 Bedien uw lampen en andere apparaten terwijl u relaxt op de bank!

Aantrekkelijk compact ontwerp
Knoppen naar wens in te stellen
Schakel meerdere apparaten aan of uit met één druk op de knop
Geen batterijen vervangen, uitgerust met oplaadbare batterij
Ideaal om verlichting en andere apparaten in en uit te schakelen
Bedien tot 6 scènes
Draadloze Z-wave communicatie door muren en wanden
Onderdeel van de e-Domotica huis automatisering familie
Meertalige handleiding
Eenvoudige installatie
Toegankelijke helpdesk
5 jaar garantie

Afstandsbediening
Schakel eenvoudig uw lampen, TV, Stereo en andere apparaten in en uit met de EM6511 e-Domotica Afstandsbediening. De EM6511 Afstandsbediening is onderdeel van de e-Domotica huis automatisering familie.

Apparaten aan- en uitschakelen
Geniet van het gemak om verlichting en apparaten te schakelen terwijl u relaxt op de bank! Eenvoudig uw verlichting besturen dwars door wanden en plafonds heen dankzij de draadloze Z-wave verbinding. U kunt aan elke knop een scène toekennen, dus met één druk op de knop, kunt u meerdere apparaten in- en uitschakelen.

Bedien 6 scènes
De EM6511 Afstandsbediening heeft 6 programmeerbare knoppen. 4 knoppen zijn altijd zichtbaar. De 2 andere knoppen, voor minder vaak gebruik, zijn verborgen onder een schuifklep. Deze afstandsbediening is een ideale oplossing om het energieverbruik te verminderen en geld te besparen: met één druk op de knop schakelt u alle apparaten uit en daardoor voorkomt u onnodig sluipverbruik van apparaten.
Gebruik de afstandsbediening bijvoorbeeld in uw slaapkamer om de verlichting in uw huis uit te schakelen zonder eerst naar uw tablet, smartphone of het e-Centre te lopen.

Nooit meer batterijen vervangen
U hoeft geen batterijen te vervangen. De afstandsbediening is voorzien van een ingebouwde oplaadbare lithium batterij. Sluit eenvoudig de afstandsbediening aan op een USB poort van uw e-Centre, van uw computer of USB oplader om deze weer op te laden.

Groot draadloos bereik
Groot draadloos bereik Dankzij de draadloze Z-wave technologie is de EM6511 e-Domotica Afstandsbediening overal in huis te gebruiken. Deze technologie is erg betrouwbaar en biedt een groot draadloos bereik dankzij de repeater functionaliteit van 230V gevoede apparaten.
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!