This listing is closed.
Panasonic KX-TG2522NLW Dect Telefoon met Antwoordapparaat
Artikelnummer 27073
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €52.88
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/3/2014 9:54:55 PM
Eindigt op: 10/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1006 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1092.17176.1679 De KX-TG2512NLW bestaat uit 2 handsets en 1 basisstation met ingebouwde lader.
Het nieuw ontwikkelde foutcorrectie systeem biedt een 80 maal hogere precisie dan gewone systemen. Hierdoor wordt een heldere conversatie gegarandeerd met minder storingen of onderbrekingen. Zelfs als u ver van het basisstation bent, bijvoorbeeld achter in de tuin of in de garage, kunt u nog steeds genieten van een vlot gesprek zonder dat de verbinding wegvalt.

Het geïntegreerde digitale antwoordapparaat neemt automatisch berichten aan van bellers wanneer u afwezig bent.

De handset heeft een 1,4 inch LCD scherm (16 karakters x 3 regels) met achtergrondverlichting. Door deze amberkleurige achtergrondverlichting kunt u het telefoonnummer van de inkomende beller zelfs 's nachts controleren.

Door de handsfree functie kunt u telefoneren terwijl u druk aan het koken of schoonmaken bent, uw PC gebruikt, of wat dan ook. Het is ook een handige functie voor als u tijdens het gesprek aantekeningen wilt maken, of door wilt typen. Er kunnen 50 namen en nummers opgeslagen worden in het ingebouwde geheugen. Nu weet u wie u belt voordat u de telefoon beantwoordt (mits u een abonnement heeft op nummerherkenning). Het LCD laat de naam van de beller (als deze opgeslagen is in het telefoonboek) en het telefoonnummer zien.

Antwoordapparaat met 20 minuten opnametijd
Gebruiksvriendelijk 1.4 inch LCD display
Verlichte toetsen en verlicht LCD display
Speciale ECO toets
Handsfree functie op de handset
Telefoonboek voor 50 namen en nummers
2 handsets
Nummerherkenning
Gesprekstijd 18 uur
Redial geheugen 10 nummers
Kleur wit
Stand-by tijd 170 uur
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!