This listing is closed.
Siemens Gigaset C300 Dect Telefoon
Artikelnummer 26867
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €82.10
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/3/2014 9:51:59 PM
Eindigt op: 10/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1006 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1092.12957.1249 Dit geavanceerde telefoontoestel biedt de beste prestaties in zijn klasse
De Gigaset C300 is een draadloos telefoontoestel dat op technisch gebied zijn mannetje staat. Het lezen en bladeren door de telefoonmenu's verloopt uiterst soepel dankzij het grote kleurendisplay met vier verschillende kleurenschema's. Door de lange gesprekstijd van 20 uur en een standby-tijd van maar liefst 300 uur kun je lekker lang bellen met je vrienden en familie, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je batterijen leegraken. En door de ECO DECT-functie die het DECT-signaal van je toestel uitschakelt1 is de Gigaset C300 ook de juiste keuze als het gaat om het milieu.
Zoek je een geavanceerde telefoon met een modern design, gemakkelijke functies, kies dan voor de Gigaset C300

Aantrekkelijk en handig design
De Gigaset C300 combineert gemakkelijke bediening met een moderne uitstraling. Dankzij de ergonomische toetsen van hoogwaardig materiaal is het invoeren van telefoonnummers eenvoudig en comfortabel. Het grote lettertype op het royale 1,7” kleurendisplay is eenvoudig te lezen en je kunt het display volledig aan je wensen aanpassen met een van de vier kleurenschema's.

Telefoneer lang én vaak
Ervaar de vrijheid van draadloze technologie en gebruik de handset van de Gigaset C300 overal in huis. Met zijn lange gesprekstijd van 20 uur kun je bellen zolang je wilt. En je hoeft je telefoon ook niet telkens op te laden, want de Gigaset C300 beschikt over een lange standby-tijd van wel 300 uur. Dankzij zijn draadloze flexibiliteit is de Gigaset C300 een telefoon met uitstekende prestaties.

Uitstekende geluidskwaliteit
High Sound PerformanceTM van de Gigaset C300 zorgt ervoor, dat je tijdens elk gesprek kunt genieten van de beste geluidskwaliteit. HSPTM werkt zelfs tijdens handsfree-telefoneren, zodat je tijdens het bellen je handen vrij hebt. Met de 5 volumeniveaus pas je het volume aan je eigen wensen aan.

Profiteer van praktische functies
De Gigaset C300 biedt verschillende praktische functies die precies aansluiten bij jouw drukke levensstijl. Met de lijst met gewiste oproepen met nummer- en tijdweergave weet je altijd wie er tijdens je afwezigheid heeft gebeld. En voor anonieme oproepen zet je gewoon het belsignaal uit. Het telefoonboek van de telefoon biedt ruimte voor 250 vermeldingen, zodat je snel en eenvoudig alle telefoonnummers bij de hand hebt. Verstuur SMS-berichten met maximaal 160 tekens met de SMS-functie van de Gigaset C300.

ECO DECT: Pure energiebesparing zonder DECT-signaal
De zuinige netadapter van de Gigaset C300 verbruikt minder dan 0,4W. Net als alle andere draadloze Gigaset-handsets vermindert dit toestel variabel het zendvermogen tussen handset en basisstation naarmate het toestel zich dichter bij het basisstation bevindt. Je kunt daarnaast het zendvermogen van het basisstation van de Gigaset C300 met 80%4 verminderen door de ECO-modus in te schakelen. Bovendien schakelt de ECO-modus Plus het DECT-signaal volledig uit5 zodra de handset zich in de standby-stand bevindt.

Groot kleurendisplay met vier kleurenschema's
Lange gespreks-/standby-tijd tot 20/300 uur.
Ergonomische toetsen van hoogwaardig materiaal
ECO DECT zonder DECT-signaal en stroomverbruik van <0,4W meer
Royaal 1.7” display met vier kleurenschema's
High Sound Performance, ook voor handsfree en instelbaar volume
Telefoonboek met ruimte voor 250 namen en nummers
Lijst met gemiste oproepen met NummerWeergave en ontvangsttijd
Belsignaal uit voor anonieme oproepen
SMS-berichten tot 160 tekens
Duidelijk leesbaar, groot lettertype
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!