This listing is closed.
Samsung SSG3500CR 3D Bril
Artikelnummer 26060
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €72.36
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/3/2014 9:34:48 PM
Eindigt op: 10/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1005 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1091.19548.1921 Stijlvolle en comfortabele 3D-bril
Uw 3D-beleving wordt naar een nieuw niveau getild met de comfortabel zittende Samsung 3D-bril SSG-3500CR. Het unieke ergonomische ontwerp, dat perfect zit, geeft een extra dimensie aan uw 3D-kijkplezier. Deze nieuwe, vederlichte 3D-bril weegt slechts 29 gram en is de lichtste die er te krijgen is. De bril heeft flexibele armen en neuskussentjes en het gewicht is perfect verdeeld zodat hij goed blijft zitten. De 3D-bril is oplaadbaar en past iedereen. U beleeft nog meer 3D-kijkplezier met deze nieuwe 3D-bril die altijd perfect zit.

3D komt tot leven met de geavanceerde functies
U hoeft geen genoegen te nemen met minder, als u de ultieme 3D-ervaring kunt beleven. Dankzij het Advanced 3D-effect, dat de lcd-sluitersnelheid heeft verbeterd, zorgt de Samsung 3D-bril SSG-3500CR voor een ongekend indrukwekkende 3D-weergave.
Het linker - en rechterglas werken perfect samen en u ziet de beelden ongelooflijk realistisch
weergegeven. Daarnaast is er ook nog de stabiele en veilige RF-verbinding naar uw tv.
Met deze 3D-bril betreedt u een nieuwe wereld van entertainment!
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!