This listing is closed.
Philips SRU8015 Home Entertainment Afstandsbediening
Artikelnummer 26058
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €75.14
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/3/2014 9:34:48 PM
Eindigt op: 10/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1005 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1091.19543.1920 Uw favoriete zenders binnen handbereik
Zap langs uw favoriete programma's met onze op kleurenpictogrammen gebaseerde universele afstandsbediening! De Prestigo SRU8015 combineert technologie met gebruiksgemak voor de ideale balans tussen bediening via een scherm en via knoppen.

15-in-1 afstandsbediening voor uw home entertainmentapparatuur
De 15 in 1-controller biedt eenvoudige bediening van maximaal 15 Home Entertainment-apparaten via één afstandsbediening. Met behulp van de ingebouwde IR-codes kunt u de afstandsbediening zodanig programmeren dat deze werkt op bijna alle audio- en videoapparaten van bijna elk merk. Houd op met zoeken, er is nu één enkele afstandsbediening voor al uw apparaten!

Uitgebreide database met IR-codes voor de meeste apparaten en merken
Een database met universele IR-codes verwijst naar een bibliotheek van infraroodcodes die zijn ingebouwd in bepaalde afstandsbedieningen. Met deze functie kan een afstandsbediening uw apparaat bedienen zonder hiervoor individuele signalen te leren. Als u de juiste infraroodcodes selecteert in de database voor de apparaten die u wilt bedienen, kunt u bijna alle onderdelen van de huidige audio-/videosystemen bedienen, ongeacht het model of merk. Meer functies weergeven
Mooi en gemakkelijk leesbaar kleuren LCD-display
Een kleuren LCD-display verbetert de leesbaarheid en zorgt dat u gekleurde knoppen en achtergronden kunt visualiseren.

Uitgebreide bibliotheek met zenderpictogrammen voor eenvoudige selectie
De afstandsbediening heeft een bibliotheek met zenderpictogrammen die voor de belangrijkste televisiezenders van de meeste landen kunnen worden gebruikt. Met behulp van het LCD-kleurenscherm kunt u zenderpictogrammen aan kanalen toewijzen. Na het instellen kunt u zappen via de zenderpictogrammen op het LCD-scherm in plaats van met de cijfertoetsen op uw afstandsbediening.

LCD-scherm met achtergrondverlichting voor in het donker
Achtergrondverlichting is een functie waarbij het LCD-scherm of toetsenpaneel wordt verlicht wanneer het donker is. De twee meest voorkomende typen achtergrondverlichting zijn LED en EL (elektroluminiscent). Achtergrondverlichting met LED's op afstandsbedieningen zijn normaal gesproken helder maar ongelijk verdeeld met een gele of groene kleur, terwijl EL-schermen egaal zijn met witblauwe, witte of groene schaduwen.

U hebt geen handleiding nodig voor het instellen
In tegenstelling tot andere universele afstandsbedieningen, waarbij u een driecijferige code dient in te voeren om een merk en een apparaat op te geven, heeft deze afstandsbediening stapsgewijze instructies op het apparaat om uw apparatuur in te stellen, ongeacht het merk.

Eenvoudig de IR-code van een andere afstandsbediening leren
De leerfunctionaliteit verwijst naar het proces waarbij een afstandsbediening infraroodsignalen van andere afstandsbedieningen opvangt en opslaat voor toekomstig gebruik. Wanneer de apparaatcodes niet in de ingebouwde database staan, kunnen deze altijd worden verkregen van de originele afstandsbediening. U hoeft alleen naar de afstandsbediening te wijzen.

Intuïtieve sneltoetsen voor bedienen van A/V-apparaten met één druk op de knop
U hoeft uw componenten niet meer één voor een te bedienen. De bediening op basis van activiteit combineert de meest gebruikte functies tot activiteiten als "DVD kijken" of "CD luisteren". Het apparaat koppelt zelf de gebruikersinterface aan de gewenste activiteit.

Eenvoudig extra functionaliteit toevoegen en labelen
De verbeterde manier voor het toevoegen en labelen van functies maakt het toevoegen van extra functionaliteit eenvoudiger en sneller. Op deze manier hoeft u geen functies meer te missen.

Gebruiksgemak
Database met universele IR-codes: TV , DVD , Amp , Audioset , KABEL , CD/MD , DMR , Gordijnen/jaloezieën (IR) , DSS , DVB-T/S , DVDR , DVDR-HDD-combi , DVD-VCR-combi , DVR , Game , Home Theatre , HTS , HVAC en ventilatoren (IR) , Licht (IR) , PC , Projector (IR) , PVR , RECEIVER , SAT , Satellietradio , CASSETTE , Tuner , TV-DVD-combi , TV-VCR-combi , TV-VCR-DVD-combi , VCD, laserdisc , Videorecorder
Displaytype: LCD
Bibliotheek met zenderpictogrammen: 400
Programmeerbare zenderpictogrammen: 100
Aantal activiteiten: 15
Scroll-wieltje: Ja
Taalversies in beeldschermmenu: Engels , Nederlands , Duits , Frans , Italiaans , Spaans
Achtergrondverlichting: ja
Kleur van achtergrondverlichting: Wit
Indicatie 'batterij bijna leeg': ja
Grootte flashgeheugen: 4 MB

Voeding
Aantal batterijen: 3
Batterijtype: AA/LR6 alkaline
Batterijbesparend beheer: Automatisch in-/uitschakelen

Mogelijkheden met infrarood
Bedieningsafstand: 10 m
Leerbare IR-codes: Ja
Bereik van de draagfrequentie: 30k - 100 kHz + 455 kHz
LED's:
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!