This listing is closed.
Aldenkamp PLG900 TV-Meubel t m 32
Artikelnummer 25746
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €75.14
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/3/2014 9:33:13 PM
Eindigt op: 10/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1005 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1091.18446.1809 Al meer dan 20 jaar is Aldenkamp een begrip op de Nederlandse markt als het gaat om audio video meubelen. Het merk staat voor kwaliteit en design van eigen bodem. Door telkens te vernieuwen en nauwkeurig de trends op het gebied van meubels en interieur in de gaten te houden, weet Aldenkamp haar assortiment naadloos aan te laten sluiten op de wensen van de consument.

Aldenkamp richt zich op de productie en verkoop van eigenzinnige, vernieuwende en spraakmakende audio video meubels met een eigentijds design. Of het nu gaat om een LCD, LED of plasmatelevisie, de audio video meubels uit het assortiment laten zich moeiteloos combineren met elke interieurstijl.

Aan het leveren van kwaliteitsmeubels geeft Aldenkamp de hoogste prioriteit. De design audio video meubelen van Aldenkamp zijn met zorg ontworpen en geproduceerd door vakmensen. Daarom geeft Aldenkamp maar liefst 5 jaar garantie op televisiemeubels.

Geschikt voor schermafmeting t/m 32”
Zwarte staanders met zwart glas
Middelste glasplaat in hoogte verstelbaar
Bovenste glasplaat UV-verlijmd
Kabeldoorvoer
Belastbaarheid bovenblad 30 kg
Dikte bovenblad 6 mm
Dikte tussenbladen 6 mm
Dikte voetplaat 6 mm
Hoogte 51 cm
Breedte 90 cm
Diepte 43,5 cm
Hoogte binnenwerk Variabel
Breedte binnenwerk 73 cm
Diepte binnenwerk 37 cm
Materiaal Hout/glas
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!