This listing is closed.
Eminent EM9590 Universele Wifi Repeater met WPS
Artikelnummer 24732
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €48.70
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2014 2:01:21 PM
Eindigt op: 10/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1004 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1090.14902.1446 EM4590
De Eminent EM4590 Universele WiFi-Repeater vergroot het bereik van je draadloze netwerk. De Repeater is voorzien van een WPS-knop waardoor de installatie zeer eenvoudig, zonder instellingen, kan worden uitgevoerd. Door middel van de ingebouwde stekker kan de EM4590 rechtstreeks in het stopcontact worden ingestoken. De meest eenvoudige manier om je draadloze netwerkbereik te vergroten !

Eenvoudige installatie met WPS
Doordat de Eminent EM4590 WPS (Wi-Fi Protected Setup) ondersteund kan de installatie worden uitgevoerd zonder moeilijke instellingen. Druk op de WPS knop van je router, druk hierna op de WPS-knop van de Eminent WiFi-repeater en de installatie is voltooid ! Wil je de EM4590 handmatig installeren dan kan dit ook door gebruik te maken van de ingebouwde webinterface.

Werkt met iedere draadloze router
De Eminent WiFi-repeater maakt gebruik van de 300N standaard. Deze standaard wordt door alle gangbare routers gebruikt. Hierdoor is de WiFi-repeater universeel inzetbaar.

Flexibele montage
Door middel van de ingebouwde stekker kan de EM4590 rechtstreeks in het stopcontact worden gestoken. De WiFi-repeater is zowel in een horizontaal als in een verticaal stopcontact te gebruiken doordat de stekker van de EM4590 versteld kan worden.

Extra netwerkpoort
De EM4590 is tevens in te zetten als access-point. De ingebouwde netwerkpoort kan niet alleen gebruikt worden om de Repeater in te stellen, maar je kunt hier tevens een apparaat met een netwerkkabel op aansluiten.

Vergroot eenvoudig je draadloze netwerk
Installatie met één druk op de WPS-knop
Universeel te gebruiken met alle gangbare draadloze routers
Inzetbaar als repeater en als Access-point
Snelheden tot 300 Mbps
100 Mbps netwerkpoort
Nederlandstalige handleiding
Toegankelijke helpdesk
2 Internal antennas
Complies with IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b standards
Supports Repeater and Access Point mode
Supports SSID broadcast control and MAC access control list
WDS supported with WEP, TKIP and AES encryption
Wireless Auto-channel selection
Provides up to 300Mbps transmission rates
Supports 64/128/152-bit WEP, complies with 128 bit WPA (TKIP/AES), supports MIC, IV Expansion, Shared Key Authentication, IEEE 802.1X
WDS supported with WEP, TKIP and AES encryption
Supports WPS functionality
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!