This listing is closed.
Verto Bovenfreesmachine 1200w, 6-8mm, 50mm Max
Artikelnummer 21683
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €84.88
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/3/2013 12:10:02 AM
Eindigt op: 10/4/2013 4:47:34 AM
Aanbieder: w1017 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1103.10404.9902 Verto, Ion-keramische technologie Het geheim van stijlvol, beschermd en gezond haar is het gebruik van deze ultrageavanceerde technologie, waarmee statische elektriciteit tot het verleden behoort, de temperatuur exact ingesteld kan worden en de infrarode warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Tourmaline-technologie Dit stimuleert het antistatische effect en de uitstraling van warmte, waardoor het ontkrullen en het benadrukken van de natuurlijke zachtheid en glans van het haar eenvoudig wordt en moeiteloos een professioneel resultaat wordt behaald. Nano-zilvertechnologie Deze technologie elimineert 99,9 van de bacteriën en gifstoffen, waardoor het haar vochtig blijft en zijn kleur behoudt. Voor natuurlijk, glanzend haar. Ø 25 mm. Turbo verwarmingssysteem Krultangen met keramische laag die de warmte snel en gelijkmatig verspreidt. Het turboverwarmingssysteem zorgt er voor dat de temperatuur bij het hele ontkrullingsproces stabiel blijft. Keuzeschakelaar voor temperatuur Aan-/uitschakelaar met controlelampje Automatische uitschakeling Ingebouwde standaard Wattage: 50/60HZ W Voltage: 230 V 1 Borstel Flexibel snoer Netsnoer 2,5 m, Voorradig 3 - 5 werkdagen, 2 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!