This listing is closed.
Topcom KD4302 Baby Flessen Warmer Travel Bottle Warmer 100
Artikelnummer 18341
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €12.52
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 11:54:06 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:40:08 AM
Aanbieder: w1015 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1101.16905.1650 Topcom, De KC-C70E Sharp luchtreiniger is voorzien van een watertank (3,0L) Hij werkt daardoor niet alleen als luchtreiniger maar ook als luchtbevochtiger. Zo zal de luchtreiniger/bevochtiger, afhankelijk van de temperatuur, in de automatische stand altijd naar een luchtvochtigheids percentage van tussen de 55 en 65 streven, want dat is het meest comfortabele voor het menselijk lichaam. Tegelijkertijd binden de luchtzuiverende plasmaclusterionen zich aan de waterdeeltjes. Doordat de waterdeeltjes(samen met de plasmaclusterionen) ook in stof, zoals vloerbedekking, gordijnen, stoffen bankstellen, dekbedden, kussens etc. door kunnen dringen, kunnen de plasmaclusterionen ook hun reinigende werking tot diep in deze stoffen uitvoeren. Uniek is ook de Ion Shower functie . Bij inschakeling van deze functie worden in één keer zeer veel luchtzuiverende plasmacluster ionen geproduceerd. (10x zoveel als bij de andere modellen). Dit resulteert in een zeer snelle en grondige reiniging van de desbetreffende ruimte. De KC-C70E is geschikt voor gebruik in een ruimte van 26 m2 en voorzien van 3 aparte stof, temperatuur en vocht sensoren. Verder heeft de KC-C70E een gedetailleerd kleuren display. Zo is de conditie van de lucht af te lezen door middel van een stof monitor.(5 standen) De luchtvochtigheid wordt daarbij ook apart weergeven. Met name de signalering van stofdeeltjes in de ruimte is zeer gedetailleerd. Gedetailleerde stof, geur en luchtvochtigheids kleuren indicator Geschikt voor ruimtes tot 26 m2 Afwasbaar koolstof en anti-microbacterieel HEPA filter Maakt bacterieen, virussen,schimmels en de huisstofmijt onschadelijk Tweevoudige luchtzuiverende werking; via luchtzuiverende plasmacluster ionen en filters Maakt gebruik van stof, temperatuur en vochtsensoren Breekt schadelijke stoffen in de ruimte zelf af Uitschakelbare verlichting van het display Capaciteit watertank 3L 3 ventilatorsnelheden Afmeting 360x233x550 Kleur wit Tip: bestel direct een filter en het ontkalkingsmiddel, Voorradig 3 - 5 werkdagen, 1 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!