This listing is closed.
DVD Deterrence
Artikelnummer 16622
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €1.39
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 11:51:49 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:36:45 AM
Aanbieder: w1014 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1100.14527.1408 DVD, Bom op Baghdad Terwijl buiten een zware sneeuwstorm wordt, zit de President van de VS met twee adviseurs en veiligheidsagenten vast in een restaurant in Colorado. Binnen een tijdbestek van twee uur moet President Emerson een crisis oplossen die in het Midden-Oosten is losgebarsten en de wererdvrede in het gedrag brengt. Met slechts enkele onbetrouwbare telefoonlijnen en een ploeg van het tv-journaal en enkele burgers die over z n schouder meekijken, moet Emerson een beslissing nemen die bepalend kan zijn voor het voortbestaan van onze planeet. Zal Emerson verplicht worden om het ultieme wapen in de strijd te brengen Met Kevin Pollak, Sean Astin, Timothy Hutton & Sheryl Lee Ralph Geregiseerd door Rod Lurie 99 minuten Geschikt voor alle leeftijden, Direct leverbaar,
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!