This listing is closed.
Remington RTFS2 Pluizendief
Artikelnummer 10391
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €8.35
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 9:19:52 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:24:51 AM
Aanbieder: w1011 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1097.18935.1858 Remington, Het SensoTouch 3D RQ1280CC-scheerapparaat is ons meest geavanceerde scheerapparaat ooit en biedt de ultieme scheerervaring. Het GyroFlex 3D-systeem volgt alle contouren van uw gezicht en de UltraTrack-hoofden scheren alle haren in slechts enkele bewegingen af. Volgt de unieke contouren van uw gezicht Het Philips GyroFlex 3D-systeem volgt alle contouren van uw gezicht De GyroFlex 3D-scheerhoofden volgen moeiteloos alle contouren van uw gezicht, waardoor druk en huidirritatie worden beperkt. Scheerapparaat met een sensationeel glad resultaat UltraTrack-hoofden pakken elke haar in slechts enkele bewegingen Een superglad scheerresultaat met minimale huidirritatie. Het scheerhoofd heeft drie speciale scheerpaden: groeven voor normale haren, kanalen voor lange of plat liggende haren en gaatjes voor de kortste stoppels op uw gezicht. SensoTouch-scheerapparaten met gepatenteerde Super Lift&Cut-beweging Het systeem met dubbele mesjes van het elektrische scheerapparaat tilt de haren op en scheert ze op een comfortabele manier net onder de huid af. Het resultaat: een supergladde huid. Een elektrisch scheerapparaat dat uw huid verzorgt Aquatec-afdichting voor comfortabel en verfrissend nat scheren Dankzij de Aquatec-afdichting voor nat en droog scheren hebt u de keuze tussen comfortabel droog scheren of verfrissend nat scheren met scheerschuim of gel voor extra huidcomfort. Soepele, wrijvingsarme SkinGlide voorkomt irritaties Het wrijvingsarme SkinGlide-scheeroppervlak glijdt soepel over uw huid en zorgt voor een moeiteloos glad resultaat. Scheren met perfecte controle en precisie Ergonomisch antisliphandvat voor ultieme controle De antislipafwerking van het ergonomische handvat biedt ultieme controle, zodat u uiterst nauwkeurig kunt scheren. Huidvriendelijke precisietrimmer De unieke huidvriendelijke precisietrimmer is ontworpen voor minimaal onnodig huidcontact. Ideaal voor de perfecte snor en bakkebaarden. Elke dag glad geschoren Jet Clean+-systeem voor reinigen, smeren en opladen Het Jet Clean+-systeem reinigt en smeert de mesjes en laadt de batterij na elk gebruik op. Het systeem heeft 3 reinigingsinstellingen: automatisch voor normaal gebruik, eco voor 40 minder energieverbruik en intensief voor grondige reiniging., Direct leverbaar, 1 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!