This listing is closed.
Xavax 23110742 Magnetronreiniger 500ml
Artikelnummer 9775
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €5.57
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 8:56:03 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:24:51 AM
Aanbieder: w1011 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1097.8840.8320 Xavax, Met de komst van de Boneco 2055 en 2055D beleven we een doorbraak op het gebied van vormgeving, bacterievrij houden van stilstaand water, geluidsniveau, negatieve luchtionisatie en etherische olieverdamping. Een werkende combinatie waar al jaren intensief naar is gezocht. Het systeem is ideaal voor kantoor. Geruisarm vermindert het statische electriciteit en geeft een aangenaam leefklimaat voor een optimale concentratie en prestatie.In huis is het de oplossing voor ouderen om in de winter uitdroging van de huid te voorkomen. Een stofvrije kamer is gewenst voor kleine kinderen en mensen die last hebben van huisstof of pollen. De gelijkmatige bevochtiging voorkomt scheuren in het parket of ontstemmen van een piano. De ideale vochtigheid ligt tussen de 40 en 60 Enkele voordelen Negatieve voor-ionisatie Luchtwassing Natuurlijke koudverdamping Afwasbare etherische olieverdamper Fluisterstil dus ook geschikt voor de slaapkamer Goedkoop in onderhoud, geen reserve filters en vervangsmiddelen Makkelijk in onderhoud en te installeren in huis en kantoor Display met digitale weergave van de heersende luchtvochtigheid en tank is leeg etc. Technische Gegevens Afmetingen (l x b x h): 360 x 3620 x 360 mm Kabellengte: circa 2 m Leeggewicht: circa 5,9 kg Vermogen: 20 W Kleur antraciet Geschikt voor ruimtes: tot 150m3 of 50m2 Bevochtigingsvermogen: tot 300 gr/uur Capaciteit tankinhoud: 4,5 liter Reservoirinhoud: 2,5 liter Werkgeluid <25dB(A) Tip: bestel direct een siverstick, een reinigingsmiddel en een hygiënemiddel mee, Voorradig 1 - 2 werkdagen,
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!