This listing is closed.
Varta 18627101401 LED Zaklamp
Artikelnummer 9338
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €32.00
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 5:55:43 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:22:08 AM
Aanbieder: w1008 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1094.8509.7969 Varta, Princess Eco Shower Fryer DeLuxe De Princess 184001 is een unieke, gepatenteerde frituurpan welke is uitgevoerd met een oliesproeisysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de frituurolie gelijkmatig over de frituurwaren wordt verspreid. Dankzij deze vinding gebruikt de pan maar liefste 85 minder olie. De opwarmtijd bedraagt slechts 4 minuten. De Eco Shower frituurpan is door de kortere totale baktijd energiezuiniger en dus kostenbesparend. De frituurpan is veiliger, doordat er met minder olie wordt gewerkt. Het deksel is voorzien van een veiligheidsschakelaar die het oliesproeisysteem automatisch uitschakelt bij het afnemen van het deksel. De elektronische timer schakelt de frituurpan automatisch uit. De frituurpan met een capaciteit van 3 liter heeft slechts 0.5 liter frituurolie nodig, deze is dus eenvoudig te verversen en bespaart hierdoor 30 liter frituurolie op jaarbasis. De Princess 184001 is geheel demontabel en makkelijk schoon te houden. De uitneembare binnenpan is vaatwasmachinebestendig. Het lcd-display toont de tempratuur, baktijd en resterende baktijd en is voorzien van een zeer nauwkeurige tempratuurinstelling. Het deksel is voorzien van geur- en vetfilters en een kijkvenster. De frituurpan is ook te gebruiken zonder oliesproeisysteem, als 3-literfriteuse. Capaciteit 3 L Oliecapaciteit 0.5 liter Vermogen 1750 W Voltage 220 - 240 V Kleur Zilver Uitneembaar pan, Voorradig 1 - 2 werkdagen, 2 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!