This listing is closed.
Doro Care Phone Easy HP-715W GSM met Camera Wit
Artikelnummer 8476
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €118.28
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 3:36:36 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:18:21 AM
Aanbieder: w1006 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1092.16286.1588 Doro, Gebruiksvriendelijke mobiele schuiftelefoon met camera De Doro PhoneEasy® 715 is een gebruiksvriendelijke mobiele telefoon met een schuifdesign dat zowel praktisch als stijlvol is. De telefoon heeft hetzelfde grote en duidelijk leesbare kleurenscherm als in onze populaire klapmodellen, en het is steeds zichtbaar zodat u onmiddellijk kunt zien wie er belt. Perfect voor het maken, bekijken en delen van foto s. Probleemloos bellen en sms en dankzij de directe geheugentoetsen en de sms-toets op het toetsenbord. Bovendien kunnen alle functies worden gebruikt, of het toetsenbord nu uitgeschoven is of niet. Daarnaast hebt u verbeterd geluid, de mogelijkheid om een Bluetooth® koptelefoon of hoorapparaat aan te sluiten, een oplaadstandaard en kan het toestel noodoproepen maken en sms-waarschuwingen sturen. Gebruiksvriendelijke camera Handig schuifontwerp Groot scherm met aanpasbare tekstgrootte Geschikt voor dragers van een gehoorapparaat, Direct leverbaar, 2 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2019 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!