This listing is closed.
Golla G997 106038 Digitale Bag L Todd G997 Groen
Artikelnummer 8450
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €12.52
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 3:35:56 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:18:21 AM
Aanbieder: w1006 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1092.15542.1512 Golla, Epilator O Liss Wet & dry Je mooi en zelfverzekerd voelen, daar dragen wij graag aan bij. Daarom introduceert BaByliss de O liss, een stijlvolle Wet & Dry epilator en ladyshaver in één. De O liss is één van de meest doeltreffende en snelste epilatoren van zijn generatie. De ladyshaver is uitermate doeltreffend en ook bruikbaar op een natte huid. De O liss volgt perfect de rondingen van het vrouwelijke lichaam waardoor er geen enkel ontsierend haartje aan je aandacht ontsnapt. Kies ook voor zijdezachte benen een super glad resultaat tot wel 4 weken lang! Scheren wordt nu nog eenvoudiger en sneller met de O’lyss ladyshave. Deze 2-in-1 epilator beschikt over vele opzetstukken zoals een dubbele epileerkop, een ladyshave en een massage accessoire. Je kunt de G898E ook onder de douche gebruiken. Uniek: Wet & Dry epilator en ladyshaver in één De O liss beschikt over een dubbele epileerkop met tegengestelde en verschuivende rotaties voor een ultraglad resultaat Snelheid: 72 epileertangen x 2000 omw./min = 2400 verrichtingen per seconde De 2400 verrichtingen per seconde maakt de O liss epilator tot de snelste van zijn generatie 2 Snelheden: langzaam voor de gevoelige zones, snel voor armen en benen Doeltreffendheid: zelfs de kortste haartjes worden verwijderd (0,5 mm) De epileerkop volgt perfect de contouren van het lichaam Antibacteriële behandeling: de epileerkop bevat zilverdeeltjes (Ag+ionen) met een antibacterieel effect voor een maximale hygiëne Zachtheid: de huid wordt gespannen om de haartjes eenvoudig en zacht te kunnen verwijderen Extra accessoire voor de gevoelige zones Scheerkop met roterende snijbladen om dicht bij de huid te kunnen scheren De ladyshaver is ook bruikbaar op een natte huid Afwasbare koppen voor een eenvoudige reiniging Oplaadbaar Wordt geleverd met 3 cartridges met reserve mesjes Beschermingskapje Reinigingsborstel Luxe opbergetui, Direct leverbaar,
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!