This listing is closed.
Click Pocket Video Camera
Artikelnummer 8051
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €89.06
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 3:14:33 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:14:15 AM
Aanbieder: w1005 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1091.13639.1318 Click, Simpele bediening. Nu kan iedereen leuke filmpjes maken en met vrienden en familie delen. En met behulp van de USB aansluiting en de one click upload zet je ze heel eenvoudig direct op YouTube. Click Pocket Video Camera in actie Licht, camera en actie! Neem zelf de regie in handen met deze vederlichte Click Pocket Video Camera. Met 2 GB intern geheugen neemt u 60 minuten op in een 640x480 resolutie. Perfect om feestjes en evenementen vast te leggen. U sluit het toestel direct aan op uw pc om zo de filmpjes op YouTube te zetten. De minicamera heeft een ingebouwde microfoon. En de speaker dient het beeld tijdens het afspelen met duidelijk geluid. Click voor alle apparaten Maak met de ingebouwde USB-verbinding een directe link met uw pc. Sla met de bijgeleverde ClickSoft-software alle video s op uw pc en stoom ze klaar als mail-attachement naar uw vrienden of familie. Heeft u een YouTube-account Upload uw favoriete filmpje dan met 1 druk op de knop. Gaat u naar een verjaardag of een ander feestje Deel uw avonturen dan met de Click Pocket Video Camera door hem aan de tv of lcd van uw vrienden te hangen. Gebruik hiervoor de meegeleverde AV-kabel. De afspeelmogelijkheden worden hierdoor eindeloos. Een Click in het donker De Click Pocket Video Camera is in een onderbelichte discotheek uitermate geschikt om mooie filmpjes te maken. Dit kan dankzij een diafragma van f/2.4 om genoeg licht op te vang. Zo ziet u zeker de mensen die heeft opgenomen. Zelfs in het donker buiten bent u verzekerd van duidelijk beeldmateriaal. Want met een lichtsterkte van 3.8 lux (schemering) registreert de Pocket Video prima alle details in de omgeving. Ingebouwde USB-aansluiting 8 Talen besturingssysteem 2 scherm Opname in 640x480 Digital zoom 2 GB intern geheugen (50 minuten HQ) One-touch recording Ingebouwde luidspreker en microfoon Direct uploaden naar YouTube Binnen 3 seconden opname-klaar Gewicht 93 gram Werkend op 3 AAA-batterijen Draagtasje Gebruiksaanwijzing AV-Kabel (mini-jack naar RCA/tulpstekkers) Compatible met Windows 98, ME, 2000, XP, Vista, Direct leverbaar, 2 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!