This listing is closed.
Samsung BDP1620 DVD Blu-Ray Speler
Artikelnummer 7964
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €166.98
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 3:12:02 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:14:15 AM
Aanbieder: w1005 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1091.12600.1212 Samsung, De nieuwe Blu-ray Disc™-speler van Sony is ontworpen om uw High Definition-TV optimaal te benutten. De superieure 1080p High Definition-beelden bieden u scherper beeld, diepere kleuren en een dramatischer effect. Met 24p True Cinema kunt u de film precies meemaken zoals deze is opgenomen. Geniet nu van een levensechte bioscoopervaring in uw eigen woonkamer. De speler van Sony is achterwaarts compatibel met DVD s; als u hem aansluit via HDMI™, kunt u DVD-beelden optimaliseren via de Precision Cinema HD Upscale-technologie. Uw bestaande DVD-collectie ziet er dus fantastisch uit op uw Full HD-TV. Dankzij x.v.Color™ kan de S357 beelden weergeven met natuurlijke, levendige kleuren die niet onderdoen voor de kleuren in de wereld buiten uw TV. Geef uw films meer kleur met de Deep Colour-technologie. Deze technologie biedt u vloeiendere beelden en meer kleurvariatie wanneer u uw S357 via HDMI™ aansluit op een HD-TV die geschikt is voor Deep Colour. Met de PhotoTV HD-technologie voor de weergave van foto s komen uw digitale foto s volledig tot hun recht op uw BRAVIA-TV. De Precision Drive HD-technologie helpt u het meeste uit uw Blu-ray Disc™ s en DVD s te halen, zelfs als deze gebogen of bekrast zijn. Full HD Audio-decodering van Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio-decodering – voor een rijke, krachtige geluidskwaliteit die u het gevoel geeft bij de opnamen aanwezig te zijn. 7.1-kanaals High Definition surround sound-bitstream via HDMI™-verbinding voor een uitstekende geluidskwaliteit Evenals hetzelfde bekroonde ontwerp van het PLAYSTATION®3-menu profiteert u met het XrossMediaBar™-menusysteem van eenvoudige, intuïtieve bediening die het u nog makkelijker maakt, Direct leverbaar, 2 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!