This listing is closed.
Beurer LS10 Kofferweegschaal
Artikelnummer 6521
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €16.70
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2014 1:50:10 PM
Eindigt op: 10/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1002 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1088.17448.1706 Beurer, Je elektronische producten zoals elektronisch speelgoed en draagbare audiospelers verbruiken meer energie dan ooit. Zorg dat deze producten langer meegaan, met alkalinebatterijen van PowerLife.Alkalinetechnologie De alkalinetechnologie garandeert energie voor apparaten met een hoog energieverbruik.Cadmium-, kwik- en loodvrij Deze Philips-batterijen zijn gegarandeerd vrij van schadelijke zware metalen zoals cadmium, kwik en lood.Alkaline overtreft ZnC Alkalinebatterijen zijn zes keer beter dan de gemiddelde zink-koolstofbatterijen.Compleet assortiment Philips biedt een complete reeks van de meestgebruikte batterijen (AA, AAA, C, D, 9V) in verschillende verpakkingsvariaties om aan uw behoeften te voldoen.Maximaal 5 jaar houdbaar Wanneer batterijen niet worden gebruikt, verliezen ze energie. Wij garanderen dat de batterij minstens 80 van zijn oorspronkelijke energie behoudt tijdens de opgegeven houdbaarheidsduur.Kenmerken: De alkalinetechnologie is ideaal voor apparaten met een hoog energieverbruik Alkalinebatterijen zijn 6 x beter dan de gemiddelde zink-koolstofbatterij Een compleet assortiment batterijen voor elke behoefte De batterij blijft maximaal 5 jaar goed voor gebruik Gemakkelijk te begrijpen, taalvrije gebruikersinstructies Alkalinebatterijen van Philips bevatten 0 cadmium, kwik en lood, Voorradig 1 - 2 werkdagen, 3 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!