This listing is closed.
LG LAC-M6500 Autoradio
Artikelnummer 6517
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €119.67
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2014 1:50:10 PM
Eindigt op: 10/31/2014 8:00:00 PM
Aanbieder: w1002 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1088.17267.1688 LG Electronics, Alfred is een kei in het maken van vrienden! Alfred ziet overal het goede van in! Alfred wil altijd een helpende snavel bieden! Alfred belandt altijd in spannende avonturen! Speelduur 70 minuten. Het land van twee Millie, een vriendin van Professor Paljas, is de burgemeester van een stadje in Het Land Van Twee. Wanneer Paljas een brief van Millie ontvangt met het bericht, dat er in haar stadje een dodelijk virus heerst, roept Paljas de hulp van Alfred in... Pierrot Alfred heeft met behulp van de Clown op de maan een oplossing gevonden om het dodelijke virus te vernietigen. Alfred moet daarvoor de hulp inroepen van de koning uit het noorden. De rijkdom van Het Land Van Twee moet namelijk gelijk worden verdeeld, maar of de koning dat wil Eind goed, al goed De koning lijkt het eens te zijn met Alfred over de verdeling van de rijkdom, maar twijfelt omdat De Twaalf Ministers , de beste adviseurs van de koning, het voorstel afwijzen. Alfred zal het trucje dat de Clown hem heeft geleerd, moeten uithalen om de koning over te halen..., Direct leverbaar, 2 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!