This listing is closed.
Samsung UE40MU6100 - 4K tv
Artikelnummer 37098
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Dutch Auction
Huidige prijs
 per item :
€480.00
Aantal: 2
# Biedingen: 0
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Opent op: 2/12/2018 5:40:17 PM
Eindigt op: 3/31/2018 8:00:00 PM
Aanbieder: admin (4)  
Hoogste Bieder(s): --
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING

Productbeschrijving

De 40 inch MU6100 laat met zijn 4K UHD display Full-HD ver achter zich. De beelden zijn maar liefst vier keer scherper dan je kent van een Full HD scherm. Je creëert met de MU6100 je eigen heerlijke TV ervaring in je woonkamer.Het LED display kan 92% van de kleuren van een IMAX bioscoop tonen. Naast de indrukwekkende display heeft de MU6100 ook een indrukwekkend mooi design. Deze Smart TV met Tizen heeft een snelle gebruiksvriendelijke interface die perfect te bedienen is met de Smart One Remote Control. 

Plus- en minpunten van de MU6100:
Pluspunten Certified UHD Scherm. 
Pluspunten Razendsnelle Smart functies dankzij de Quad Core-processor
Minpunten Geen One Connect Box.
Minpunten Geen Active Crystal color. Voor een breder kleurbereik zie de 


 Samsung Ecobubble
Met UHD Dimming de kijkervaring naar een hoog niveau. Haarscherpe details en heldere kleuren worden getoond door UHD Dimming. Met deze techniek worden beelden verbeterd: zwart wordt nog zwarter en wit nog witter. 


 Samsung Ecobubble
Mooi van binnen en van buiten. Een nauwkeurig ontworpen design met ongelofelijk dunne randen en een mooie zilveren standaard. Met dit oog voor design is zelfs de achterkant is helemaal strak afgewerkt.


One remote control Samsung Mu6100
Een opgeruimde salontafel met One Remote Control. Met de Samsung One Remote Control bedien je niet enkel je televisie, maar al je apparaten met een en dezelfde aftandsbediening. Lekker makkelijk, lekker opgeruimd!



 Samsung Ecobubble
Wil je jouw favoriete foto’s, films of muziek delen met familie? Verbind je mobiele apparaat makkelijk met je grote scherm en geniet van alle content. Werkt met Android 4.1+ en iOS 7.0+. Liever media delen van een usb of externe hard schijf? Gewoon inpluggen en de Smart TV doet de rest. 



 Samsung Ecobubble
Ervaar superlevendige details met vier keer de resolutie van Full-HD tv. Waar je ook naar kijkt, alles ziet er beter uit dankzij de levensechte kleuren en optimale helderheid. Alle Samsung UHD tv’s hebben de officiële UHD-certificering en staan garant voor een hogere resolutie en de beste tv ervaring.

 

Via bankoverschrijving of PayPal
Bieden is gesloten voor dit item.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!