This listing is closed.
Sony SAL50F18 Lens 50 mm F 1.8 Minolta A-type
Artikelnummer 12173
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €179.50
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 11:09:28 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:14:15 AM
Aanbieder: w1005 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1091.19033.1869 Sony, Ideaal voor dik / krullend haar: de thermo-keramische technologie zorgt voor snellere en langdurige steile resulaten! Dik / krullend haar heeft veel volume, is vaak lastig onder controle te houden en is moeilijk te stijlen. Het haar is het meest flexibel en dus gemakkelijk te ontkrullen, wanneer het nat is. De Wet2Straight straightener is speciaal ontwikkeld om het natte (handdoekdroge) haar te ontkrullen. Het is niet nodig om het haar eerst te drogen en vervolgens te stylen. De Wet2Straight droogt het haar tijdens de styling. Een groot deel van de warmte wordt gebruikt om het water om te zetten in stoom (het vocht evaporeert via de speciale gaatjes in de straightener). Hiermee wordt tegelijkertijd de warmte, die het haar kan beschadigen, tot een minimum gebracht. Het haar is beter beschermd en ziet er gezond en glanzend uit. Wet2Straight fixeert de structuur van het haar in de steile vorm, totdat het haar weer met water in contact komt. Specificaties S8102: Flexibel bewegende smalle platen voor gelijkmatige druk op het haar Exclusief voor Remington: Keramische, Diamant en Teflon coating: 100 slijtvaste platen: levenslange garantie op de coating van de platen Verbeterde warmteverdeling en minder hete plekken voor een betere bescherming van het haar 75 gladder: glijdt gemakkelijker door het haar, waardoor deze minder beschadigd Thermo-Keramische verwarmingstechnologie voor een sneller, vriendelijker en langdurig steil resultaat Super snelle opwarming: 30 seconden Temperatuur boost: snelle inschakeling naar hoogste temperatuur Digitale variabele temperatuursinstelling met LCD-display Vastzetten temperatuur om toevallige verandering tijdens het gebruik te voorkomen Automatische veiligheidsuitschakeling na 1 uur Hittebestendig etui, Voorradig 1 - 2 werkdagen, 2 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!