This listing is closed.
Sony DSCW730B Digitale Camera 16.1 Megapixels
Artikelnummer 11537
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €118.28
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 10:43:27 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:14:15 AM
Aanbieder: w1005 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1091.14361.1391 Sony, Geniet met de Sony DSC-W730 van het maken van scherpe foto s vol details, zelfs wanneer je geen ervaring hebt met digitale fotografie. Zoom in op personen, plaatsen en gebouwen. Maak ruisvrije foto s en HD-video s terwijl je loopt. Kies een compacte camera waarmee je de mooiste momenten kunt vastleggen, de DSC-W730. Kenmerken Maak foto s van 16,1 megapixels Optische zoom 8x Klaar voor opnamen, vlakbij of in de verte Een breder gezichtspunt Voeg artistieke beeldeffecten toe Laat het niet aan het toeval over Maak heldere HD-films Maak je geen zorgen als je geen vaste hand hebt Bekijk foto s duidelijk op het scherm Laat jouw onderwerp goed uitkomen op portretfoto s Maak in één keer panoramafoto s met de flitser Het zit m in het detail Leg moeiteloos de schoonheid, emotie en opwinding vast van al die speciale momenten dankzij de beeldsensor met hoge resolutie. Van een familievakantie tot een leuk avondje uit, je maakt zonder probleem scherpe, nauwkeurig gedetailleerde foto s met de compacte W730. Maak HD-filmopnamen Jouw camera is ook een camcorder. Breng al je herinneringen tot leven met HD-video. Geen gedoe met ingewikkelde knoppen: met een eenvoudige schakelaar aan de achterkant van de camera selecteer je het opnemen van films. Als je klaar bent, kan je heerlijk gaan zitten en genieten van de resultaten op je HD-televisie. Leg een panorama vast in één opname Met de Sony DSC-W730 kan je eenvoudig adembenemende weergaven van landschappen of stadsgezichten vastleggen. Druk de knop in en draai de camera van links naar rechts (of op en neer). Jouw camera plakt automatisch een groot aantal frames in zeer korte tijd aan elkaar voor een volledige panoramafoto. Maak scherpe close-ups Zoom in en maak toch heldere en scherpe foto s zonder ruis. Het krachtige 8x optische zoombereik bestrijkt alles, van groothoekopnamen van landschappen tot indrukwekkende close-ups. Zoom in en maak foto s en laat de camera de effecten van camerabewegingen ongedaan maken. Verbeter uw portretfoto s Portretten van vrienden en familie zien er beter uit dan ooit. Met de W730 kan je slim foto s bijwerken en huidvlekken en rimpels verwijderen voor flatteuze resultaten. Je kunt zelfs tanden witter maken en glimmende voorhoofden wegwerken. Breng licht in de kamer Vaak is het moeilijk met de flitser van jecamera onderwerpen te bereiken die zich verder weg bevinden. De geavanceerde flitser van de Sony W730 verhoogt de gevoeligheid en maakt foto s helderder bij weinig licht. Schemerige, donkere portretten en foto s van feestjes behoren tot het verleden. Meegeleverde accessoires Oplaadbare batterijen (NP-BN) Batterijlader Multi-USB Polsriempje Handleiding AC-netsnoer PlayMemories Home, Voorradig 1 - 2 werkdagen, 2 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!