This listing is closed.
Sony DSC-TF1B Digitale Camera 16.1 Megapixels
Artikelnummer 11535
Bieder of verkoper? Log in voor uw status.
Veiling Soort: Vaste prijs
Prijs per stuk: Koop nu for €201.77
Aantal: 5
Resterende Tijd: Gesloten
Lokatie: Netherlands
Postcode: 4762 AV
Opent op : 10/2/2013 10:43:27 PM
Eindigt op: 10/4/2013 4:14:15 AM
Aanbieder: w1005 (0)  
 Vraag over kavel
 E-mail naar vriend!
Volg dit kavel!!
 
OMSCHRIJVING
Kavel nr 1091.14357.1391 Sony, Water Sneeuw Stof Onverwachte schokken Geen enkel probleem. Maak kennis met de camera die stevig genoeg is om je bij te houden bij alles wat je doet. Geniet bij het maken van foto s, panoramaopnamen en vloeiende HD-video s waarmee je pas echt vastlegt hoe mooi het buitenleven is. Maak foto s van 16,1 megapixel Klaar voor de actie - waterdicht tot 10 meter. Bestand tegen zand, stof, vorst, schokken en stoten. Eenvoudig mee te nemen, eenvoudig te gebruiken Optische zoom: 4x Voeg artistieke beeldeffecten toe HD-video Optical SteadyShot Gewicht: 152 gram Picture Power zonder grenzen Dit is de sterke camera die klaar is voor alles wat je maar kan verzinnen. Zwemmen of snorkelen tot een diepte van 10 meter. Sneeuw, stof, vocht en vuil vormen geen probleem. Geen last van horten en stoten op wandel- of fietstochten. Onder welke omstandigheden u ook opnamen maakt, alle spanning en sensatie spat van het beeld. Ontworpen voor actie Ga de wijde wereld in met een sportieve, eenvoudig vast te houden camera die niet geeft om stoten, vallen en krassen. De bediening is intuïtief en gebruiksvriendelijk, dus je kan je blijven concentreren op wat er om je heen gebeurt, in plaats van op je camera. Laat de camera het werk doen Weet je niet zeker welke instellingen het beste zijn voor die zonovergoten strandscènes of die groepsfoto in de schemering Laat je camera het voor je bepalen. De camera past automatisch alles aan de omstandigheden aan. Gewoon richten en afdrukken, en je legt het moment vast zonder zich zorgen te hoeven maken over menu s of instellingen. HD-films, maar dan eenvoudig Beleef elke keer opnieuw de spanning en sensatie van die onvergetelijke snorkelvakantie, mountainbike- of kajaktocht. Met één druk op de knop maak je heldere, scherpe HD-films, om later thuis op je HD-televisie indruk te maken op je vrienden. Leg een panorama vast in één opname Je kan eenvoudig adembenemende weergaven van landschappen of stadsgezichten vastleggen. Druk de knop in en draai de camera van links naar rechts (of op en neer). Je camera plakt automatisch een groot aantal frames in zeer korte tijd aan elkaar voor een volledige panoramafoto. Voeg een creatief tintje toe Leef je creatief uit met een keuze aan leuke, gebruiksvriendelijke foto-effecten. Laat de scène goed uitkomen met waterverf, illustratie, speelgoedcamera, kleurpartikelfilters en nog veel meer. Selecteer een effect en bekijk het resultaat op het scherm van je camera. Je kan zelfs effecten toevoegen aan panorama s en films. Meegeleverde accessoires Accu Oplader USB kabel Polsriempje Handleiding, Voorradig 1 - 2 werkdagen, 2 jaar
Via bankoverschrijving of PayPal
Betalingsomschrijving: Gelieve bij betaling: Naam, artikel- en factuurnummer te vermelden. Het factuurnummer is terug te vinden op uw proforma factuur. Goederen kunnen eventueel via PostNL verstuurd worden, deze kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Zodra u de factuur voldaan heeft, ontvangt u de eerstvolgende werkdag een e-mail met de afhaalgegevens.
Sold Out.
VRAAG EN ANTWOORD   -     Vraag over kavel
Bieder of verkoper?  Log in voor vraag en antwoord
Copyright © 2024 Veilinghuis Eenmaal Andermaal. Alle rechten voorbehouden. Alle inhoud op deze website, zoals tekst, grafisch materiaal, logo's, knoppictogrammen, afbeeldingen, audioclips, digitale downloads, gegevenscompilaties en software, is ofwel het exclusieve eigendom van Veilinghuis Eenmaal Andermaal.

 

Photo of a big bunny rabbit!